Dealer Mini occasions
Lehmann Automotive
Bekijk onze occasions
Mini occasions
Lehmann Automotive
Bekijk onze occasions
Mini occasions showroom
Lehmann Automotive
Bekijk onze occasions
LEHMANN
AUTOMOTIVE
Lehmann Automotive is een allround garagebedrijf dat naast professioneel onderhoud van uw tweedehands Mini, ook de in- en verkoop van tweedehands mini's voor haar rekening neemt. Hier op de website kunt u onze occasions zien en de verdere dienstverlening. Wij heten u natuurlijk welkom om onze garage te bezoeken. De koffie staat klaar!  Lehmann Automotive
Werkplaats in Doorwerth
Onderhoud voor uw MINI
Onze WERKPLAATS
Om het comfort en de veiligheid van uw Mini te kunnen waarborgen heeft uw Mini onderhoud nodig. Door periodiek onderhoud te verrichten voorkomt u vaak dure reparaties aan uw tweedehands Mini. Wist u dat onze Mini showroom gebruikt maakt van alle werkplaats diensten.
Showroom Lehmann Automotive
Welkom in onze garage
Voor het bezichtigen van een occasion in onze showroom bent u van harte welkom. Of neem contact met ons op voor het maken van een afspraak met onze werkplaats.
Lees hier alles over Lehmann Automotive
Nieuws
07 maart 2023
Ik heb verkeerd getankt, wat kan ik doen?

U bent waarschijnlijk op zoek naar informatie over wat u moet doen als u per ongeluk de verkeerde brandstof heeft getankt. Het kan gebeuren dat u per ongeluk benzine in een dieselauto of diesel in een benzineauto tankt, en dit kan aanzienlijke kosten met zich meebrengen. In Nederland tanken dagelijks zo'n 10 mensen de verkeerde brandstof en in het buitenland is de kans nog groter.

Lees meer
06 maart 2023
Wanneer gebruikt u welke banden?

Koude temperaturen en natte periodes. Met die omstandigheden komt al snel de vraag naar boven, ‘Is het tijd voor winterbanden?’ In dit artikel leggen wij u uit welke band u het beste kunt gebruiken en wanneer. We leggen de verschillende type banden aan u uit en informeren u graag over het gebruik van deze banden. Na het lezen van dit artikel kunt u de juiste keuze maken en rijdt u altijd met de juiste banden op de weg.

Lees meer
20 februari 2023
Wanneer is het tijd voor een APK keuring?

Weet u wanneer uw auto een APK keuring moet krijgen? Het is van belang dat dit u op tijd regelt om boetes te voorkomen. Heeft u een benzine auto jonger dan acht jaar? Dan moet de auto tweejaarlijks APK gekeurd worden. Rijdt de auto op diesel of is hij ouder dan acht jaar? Dan moet u elk jaar een APK keuring. Bij Lehmann Automotive kunt u terecht voor uw APK keuring. Wij zijn een RDW erkend bedrijf en hebben veel ervaring met het uitvoeren van APK keuringen. Maak gelijk een afspraak om uw auto te laten keuren. Wij helpen u graag.

Lees meer
Wilt u een afspraak maken of een proefrit aanvragen?
Copyright © 2022 All Rights Reserved by Lehmann Automotive - Website gemaakt door Websentiment