BMW occasions

Op zoek naar een tweedehands BMW? Bij Lehmann Automotive hebben we diverse occasions klaarstaan, waaronder die van het merk BMW. Wij zijn een allround garagebedrijf en bieden naast MINI’s ook BMW occasions aan. Van een BMW 5 serie tot een BMW 3 serie, bij Lehmann Automotive hebben we het occasion BMW model dat u zoekt. Heeft u vragen of wilt u een proefrit maken? Neem gerust contact met ons.

BMW occasion kopen?

Een BMW occasions kopen bij Lehmann Automotive? Dat kan! We zijn weliswaar gespecialiseerd in MINI, maar we verkopen regelmatig ook tweedehands BMW’s. Het aanbod verschilt dus het kan zomaar het model zijn welke u zoekt. Vraag onze medewerkers gerust om de actuele occasions. BMW, bekend door de autosport, maar inmiddels ook succesvol producent van sportieve, luxe personen wagens; BMW staat altijd al voor klasse. Met een strak interieur en een chique uitstraling is BMW geliefd over de hele wereld

Waarom een tweedehands BMW?

Wat een BMW occasion kopen zo interessant maakt? De verschillende carrosserievarianten, de sterke motoren en de uitstekende bouwtechniek. De occasions stralen elegantie uit, bieden luxe en hebben vaak een sportieve noot. Het is echter het rijcomfort dat om van te genieten is. Wanneer u eenmaal het comfort van een BMW heeft ervaren, wilt u niets anders meer. Dat klinkt als een cliché, maar het is echt waar. Bovendien is de BMW een zeer betrouwbaar automerk en voelen de occasions als krachtig aan. Van het aantal Pk’s tot aan de robuuste kenmerken van de auto.

Historie BMW

Het merk startte in 1916 als producent van vliegtuigonderdelen. In 1928 is BMW vooral bekend geworden als autofabrikant. Tot op de dag van vandaag is het merk enorm populair en uitgegroeid tot een van de grootste autoproducenten van de wereld. Enkele dochtermerken die hebben bijgedragen aan dit succes, zijn: MINI, Rolls-Royce & BMW Motorrad. Van luxa auto’s tot motorfietsen. BMW maakt het. De rijke geschiedenis van het merk vindt u terug in de kwalitatieve en betrouwbare motorvoertuigen. Ontdek het zelf en vraag gerust een proefrit aan.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over onderhoud of over BMW occasions? Wilt u meer weten over een tweedehands BMW en haar specificaties? Neem dan contact met ons op via 026 - 379 66 38 of via ons contactformulier. Lehmann Automotive helpt u graag!

 

Vergelijk open
Copyright © 2022 All Rights Reserved by Lehmann Automotive - Website gemaakt door Websentiment