Mini occasions

Naast professioneel onderhoud van Mini’s biedt Lehmann Automotive ook Mini occasions aan. Van Mini Cooper tot Mini Countryman, van Mini Clubman tot een Mini One, bij Lehmann Automotive hebben we het occasion Mini model dat u zoekt.

Herkenbare Mini

Van het merk Mini, dat sinds 1959 al succesvol is, wordt vandaag de dag met meer variatie geproduceerd, met onder anderen de cabrio, de Countryman en de Clubman. Het voordeel van Mini is dat dit merk door de jaren heen het kenmerkende ontwerp blijft behouden. Dit is iets wat ook zichtbaar is en zichtbaar blijft bij de occasions van Mini die Lehmann Automotive aanbiedt.

 

Tweedehands Mini's 

Een Mini uit de begintijd is bijna onmogelijk om te vinden. Soms als tweedehands, soms als oldtimer. Maar de recentere modellen zoals de Countryman en de BMW Mini zijn nog goed verkrijgbaar als occasion. Toch blijven deze modellen geliefd vanwege de herkenbare vorm en stijl van de klassieke Mini. Een Mini kopen is dan ook meer dan alleen een auto aanschaffen.
Misschien vindt u deze modellen interessant:

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over onderhoud of over Mini occasions? Neem dan contact met ons op via 026 - 379 66 38 of via ons contactformulier. Lehmann Automotive helpt u graag!
Vergelijk open
Copyright © 2021 All Rights Reserved by Lehmann Automotive - Website gemaakt door Websentiment