Mini occasions

Bent u op zoek naar hoogwaardige MINI occasions? Stop met zoeken, u vindt altijd een passende tweedehands MINI bij Lehmann Automotive in Doorwerth. Of u nu zoekt naar een MINI Cabrio of een luxueuze Cooper S, wij hebben dé MINI occasion voor u klaarstaan. Wist u dat wij naast het verkopen van tweedehands MINI’s ook professioneel onderhoud aan MINI’s uitvoeren? Dit maakt Lehmann Automotive een allround garagebedrijf met een specialisatie in MINI. U bent van harte welkom om onze garage te bezoeken, voor meer informatie of een proefrit. De koffie staat klaar!

MINI occasion kopen?

Wilt u een MINI occasion kopen? Bekijk het aanbod occasions van Lehmann Automotive. Van het merk Mini, dat sinds 1959 al succesvol is, wordt vandaag de dag met meer variatie geproduceerd, met onder anderen de cabrio, de Countryman en de Clubman. Het voordeel van Mini is dat dit merk door de jaren heen het kenmerkende ontwerp blijft behouden. Dit is iets wat ook zichtbaar is en zichtbaar blijft bij de occasions van Mini die Lehmann Automotive aanbiedt.

Ruim aanbod tweedehands Mini’s

Een Mini uit de begintijd is bijna onmogelijk om te vinden. Soms als tweedehands, soms als oldtimer. Maar de recentere modellen zoals de Countryman en de BMW Mini zijn nog goed verkrijgbaar als occasion. Toch blijven deze modellen geliefd vanwege de herkenbare vorm en stijl van de klassieke Mini. Een Mini kopen is dan ook meer dan alleen een auto aanschaffen.
Misschien vindt u deze modellen interessant:

Tijdloze klassieker

De MINI rijdt dus al een tijdje mee en was vanaf het begin een groot succes. Het doel om een kleine auto te maken die voldoende ruimte had om vier personen te kunnen vervoeren, werd direct behaald. Door een dwarsgeplaatste motor lukte het om meer ruimte te creëren. Daarnaast heeft een MINI een vrij stoer en sportief uiterlijk. Dit maakt de auto populair onder zowel mannen als vrouwen in elke leeftijdsgroep. Hedendaags is de MINI vrij populair en zijn er veel speciale verenigingen gericht op het tijdloze karakter van dit merk.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over onderhoud of over Mini occasions? Wilt u meer weten over het model of de specificaties van de occasion? Neem dan contact met ons op via 026 - 379 66 38 of via ons contactformulier. Lehmann Automotive helpt u graag! Rijdt u binnenkort weg uit Doorwerth met één van de tweedehands MINI?
Vergelijk open
Copyright © 2022 All Rights Reserved by Lehmann Automotive - Website gemaakt door Websentiment