Mini occasions

Bent u op zoek naar hoogwaardige MINI occasions? Stop met zoeken, u vindt altijd een passende tweedehands MINI bij Lehmann Automotive in Doorwerth. Of u nu zoekt naar een MINI Cabrio of een luxueuze Cooper S, wij hebben dé MINI occasion voor u klaarstaan. Wist u dat wij naast het verkopen van tweedehands MINI’s ook professioneel onderhoud aan MINI’s uitvoeren? Dit maakt Lehmann Automotive een allround garagebedrijf met een specialisatie in MINI. U bent van harte welkom om onze garage te bezoeken, voor meer informatie of een proefrit. De koffie staat klaar!

MINI occasion kopen?

Wilt u een MINI occasion kopen? Bekijk het aanbod occasions van Lehmann Automotive. Van het merk Mini, dat sinds 1959 al succesvol is, wordt vandaag de dag met meer variatie geproduceerd, met onder anderen de cabrio, de Countryman en de Clubman. Het voordeel van Mini is dat dit merk door de jaren heen het kenmerkende ontwerp blijft behouden. Dit is iets wat ook zichtbaar is en zichtbaar blijft bij de occasions van Mini die Lehmann Automotive aanbiedt.

Ruim aanbod tweedehands Mini’s

Een Mini uit de begintijd is bijna onmogelijk om te vinden. Soms als tweedehands, soms als oldtimer. Maar de recentere modellen zoals de Countryman en de BMW Mini zijn nog goed verkrijgbaar als occasion. Toch blijven deze modellen geliefd vanwege de herkenbare vorm en stijl van de klassieke Mini. Een Mini kopen is dan ook meer dan alleen een auto aanschaffen.
Misschien vindt u deze modellen interessant:

Tijdloze klassieker

De MINI rijdt dus al een tijdje mee en was vanaf het begin een groot succes. Het doel om een kleine auto te maken die voldoende ruimte had om vier personen te kunnen vervoeren, werd direct behaald. Door een dwarsgeplaatste motor lukte het om meer ruimte te creëren. Daarnaast heeft een MINI een vrij stoer en sportief uiterlijk. Dit maakt de auto populair onder zowel mannen als vrouwen in elke leeftijdsgroep. Hedendaags is de MINI vrij populair en zijn er veel speciale verenigingen gericht op het tijdloze karakter van dit merk.

Meer dan een auto

Een MINI occasion is niet zomaar een auto, het is een emotionele reis. Het brengt herinneringen terug aan de jaren '60 toen de originele MINI voor het eerst de wegen van Europa veroverde. Het is een auto die staat voor onafhankelijkheid, durf en een gevoel van vrijheid.Maar het is niet alleen het uiterlijk dat indruk maakt. De MINI is ontworpen om prestaties te leveren en om de bestuurder een ongekend gevoel van rijplezier te geven. Met zijn kleine formaat en wendbaarheid kunt u gemakkelijk door drukke straten navigeren en bochten nemen als een professional. De MINI occasion heeft een krachtige motor die u snelheid geeft wanneer u dat nodig heeft. Maar het is ook een auto die zuinig is in het verbruik, zodat u uw geld aan andere dingen kunt besteden dan aan benzine.

Neem contact met ons op

Spring achter het stuur van een MINI occasion en beleef de legendarische stijl, opwindende prestaties en unieke rijervaring die alleen een MINI kan bieden. Bij ons bent u verzekerd van een geweldige deal en een fantastische service. Kom langs en bekijk onze selectie MINI occasions vandaag nog!

Wilt u meer weten over het model of de specificaties van de occasion? Neem dan contact met ons op via 026 - 379 66 38 of via ons contactformulier. Lehmann Automotive helpt u graag! Rijdt u binnenkort weg uit Doorwerth met één van de tweedehands MINI?
Vergelijk open
Copyright © 2022 All Rights Reserved by Lehmann Automotive - Website gemaakt door Websentiment