Mini Cabrio occasion

De Mini werd geïntroduceerd in 1959 en was eigenlijk van begin af aan een succes. Het doel van de British Motor Corporation was om een kleine auto te produceren die voldoende ruimte kon bieden aan vier personen. Daar zijn ze zeker in geslaagd. Ook het sportieve uiterlijk van de Mini heeft meegeholpen aan het succes. De Mini Cabrio is in 2004 op de markt gebracht en is een tijdloze klassieker! Bent u op zoek naar een Mini Cabrio occasion? Op deze pagina vindt u het actuele aanbod van onze tweedehands Mini Cabrio’s.

Het begin van de Mini Cabrio

In 2004 op Salon International de l’Auto, een bekende autosalon in Geneve, introduceerde Mini een cabrio model: de Mini Cabrio. In 2005 werd dit model officieel uitgebracht en werd de Mini Cabrio op de markt gebracht in de versies One, Cooper en Cooper S. Voor iedereen die van een openluchtervaring houdt, is de Mini Cabrio hét ideale model.

 

Geniet van de vrijheid met een Mini Cabrio

Het dak van de Mini Cabrio is volledig automatisch - een ongewoon kenmerk in zo'n kleine auto. Het dak kan gedeeltelijk worden geopend om als zonnedak te fungeren terwijl de auto op hoge snelheid rijdt. Zo geniet u van alle vrijheid die een auto kan bieden.

De Mini Cabrio laat het achterste deel van de hardtop Mini achter en vervangt deze door een neerklapbare 'achterklep'. Deze achterklep doet denken aan de klassieke Mini: het heeft vergelijkbare externe scharnieren en met het dak in de gesloten positie kan het achterste dakgedeelte en het bagagerek worden verhoogd met twee handgrepen. Op deze manier is de bagageruimte gemakkelijker te bereiken.

De Mini Cabrio heeft ook twee kleine elektrische ramen voor de achter passagiers, die automatisch worden neergelaten wanneer het dak wordt geopend. Het dak is gemaakt van een zware doek, met veel isolatielagen; de achterruit is van glas met een ingebouwde verwarming en ontdooier, maar geen wasmachine of ruitenwisser. 


Mini Cooper S Sidewalk Cabrio

Tijdens de North American International Auto Show in 2007 introduceerde Mini de limited edition Mini Cooper S Sidewalk Cabrio. Het model had niet alleen een topsnelheid van 215 km/u, maar versnelde ook van 0 tot 100 kilometer per uur in 7,9 seconden. Een knap staaltje motor werk, niet ongewoon met een motor die 168 pk (125 kW) levert met 220 N⋅m koppel. 


Interesse in een Mini Cabrio occasion?

Bent u op zoek naar een Mini Cabrio, of wilt u advies over de verschillende modellen? Dan bent u bij Lehmann Automotive aan het juiste adres. Een tweedehands Mini Cabrio kopen is meer dan alleen een aankoop. Het is een levensstijl. Echt Mini fans weten dit! Laat uzelf inspireren door ons actuele aanbod Mini Cabrio occasions. Heeft u een Mini Cabrio gevonden en wilt u deze ook goed blijven onderhouden? Ook daarmee kunnen wij u van dienst zijn. Voor vragen of advies over de aanschaf van een tweedehands Mini Cabrio kunt u contact met ons opnemen via 026 - 379 66 38 of via ons contactformulier.
Vergelijk open
Copyright © 2021 All Rights Reserved by Lehmann Automotive - Website gemaakt door Websentiment