Privacystatement

Privacybeleid Lehmann Automotive

Versie 1.3
Deze pagina is voor het laatst aangepast op 25 december 2019.


Lehmann Automotive respecteert je privacy en gaat zorgvuldig om met privacy en privacygevoelige gegevens binnen de grenzen van de Wet bescherming persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

Voor welke doeleinden worden persoonsgegevens door Lehmann Automotive gebruikt
Lehmann Automotive verwerkt persoonsgegevens voor servicedoeleinden, zoals het opnemen van contact met je en het beantwoorden van vragen die je hebt gesteld via het contactformulier op onze website.

De persoonsgegevens kunnen worden gebruikt voor marketingdoeleinden. Denk hierbij aan het versturen van nieuwsbrieven, tonen van aanbiedingen en informatie, klanttevredenheidsonderzoeken. Daarbuiten via advertentienetwerken en social mediakanalen, zoals Facebook, Instagram, Twitter of LinkedIn.

Welke gegevens verzamelt Lehmann Automotive
Persoonlijke gegevens, zoals naam, e-mailadres en telefoonnummer.
Interactiegegevens, zoals IP-adres, locatiegegevens, surfgedrag op de website en klikgedrag.

Indien je persoonsgegevens verstrekt aan Lehmann Automotive , ben je verantwoordelijk voor de juistheid van de persoonsgegevens. Lehmann Automotive kan nimmer aansprakelijk worden gesteld, behoudens grove schuld of opzet, voor onjuistheden in de door jouw aangeleverde persoonsinformatie.

Aan wie verstrekt Lehmann Automotive persoonsgegevens
Persoonlijke gegevens worden door Lehmann Automotive verstrekt aan derden indien je dit zelf hebt toegestaan of wanneer dit is toegestaan op grond van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Hoe lang bewaart Lehmann Automotive persoonsgegevens
Bepaalde persoonsgegevens die voor fiscale doeleinden worden verwerkt, dienen wij zeven jaar te bewaren. De bewaartermijn is afhankelijk van het doeleinde waarvoor de gegevens worden gebruikt. Zodra de gegevens niet meer noodzakelijk zijn, worden deze verwijderd of geanonimiseerd.

Hoe kun je contact opnemen met Lehmann Automotive
Telefonisch
We zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 t/m 18:00 via telefoonnummer 026 379 66 38

Online
Via ons contactformulier op de website

Postadres
Post kan worden gericht aan:
Cardanuslaan 32
6865 HK Doorwerth
Nederland
Wilt u een afspraak maken of een proefrit aanvragen?
Copyright © 2020 All Rights Reserved by Lehmann Automotive - Website gemaakt door Websentiment