Mini Cooper occasions

Wilt u een tweedehands Mini Cooper kopen? Bij Lehmann Automotive bent u van harte welkom voor het bezichtigen van een occasion. Van Mini Cooper tot Mini Countryman: wij hebben het model dat u zoekt. Al onze tweedehands Mini Coopers hebben de karakteristieke klassieke uitstraling die zo herkenbaar is. Vindt u op deze pagina niet de tweedehands Mini Cooper die u zoekt? Laat het ons weten en wij zoeken graag met u mee. Goed onderhouden en scherp geprijsd: zo geniet u van 100% rijplezier.

De eerste generatie

De hatchback Mini was het eerste model van de nieuwe generatie Mini die werd geïntroduceerd in 2001. Dit model stond destijds bekend als simpelweg Mini. De Mini was vanaf de lancering beschikbaar in de versies Cooper, Cooper S en One. De Cooper S- en JCW-modellen bevatten een supercharger-inlaatsysteem.

De sportievere Mini Cooper Occasion modellen

De namen Cooper en Cooper S werden gebruikt voor de sportieve versie van de klassieke Mini, die voortkomen uit de betrokkenheid van John Cooper en de Cooper Car Company. Het erfgoed van Cooper werd verder benadrukt met de John Tuning Works (JCW) reeks tuning-opties die beschikbaar zijn met de Mini.

Tweede generatie Mini Cooper modellen

De tweede generatie Mini Cooper werd geïntroduceerd in de uitrustingsniveaus Cooper en Cooper S. Het assortiment werd in 2007 uitgebreid met de Mini One. Voor het eerst was er toen een diesel-aangedreven Cooper, en badged als de Cooper D, die later werd aangevuld met een nieuwe 2.0 L diesel voor de automatische Cooper en krachtige Cooper SD. De versies Convertible en Clubman volgden later.

Over Lehmann Automotive

Lehmann Automotive biedt verschillende diensten aan. Hierbij kunt u denken aan de in- en verkoop van tweedehands Mini’s, onderhoud, reparaties en revisie, APK Keuring, airco service, diagnose, bandenservice, Aquablast en trekhaken. Dagelijks worden er nieuwe Mini occasions toegevoegd aan onze showroom. Wilt u een tweedehands Mini Cooper kopen? Wij helpen u graag verder.

Interesse in een Mini Cooper occasion?

Bent u op zoek naar een Mini Cooper en wilt u advies over de verschillende Mini’s? Dan bent u bij Lehmann Automotive aan het juiste adres. Wij bieden niet alleen tweedehands Mini Coopers aan, maar verzorgen ook het onderhoud aan verschillende Mini en BMW modellen. Voor vragen, advies of een afspraak kunt u contact met ons opnemen via 026 - 379 66 38 of via ons contactformulier. Lehmann Automotive helpt u graag!
Vergelijk open
Copyright © 2021 All Rights Reserved by Lehmann Automotive - Website gemaakt door Websentiment