Mini Countryman Occasions

Op zoek naar een MINI Countryman occasion? Bij Lehmann Automotive staat er altijd een Mini occasion voor u klaar. Mini is al sinds 1959 succesvol, maar vandaag de dag wordt met meer variatie geproduceerd. Eén van de nieuwe modellen is de Mini Countryman. Bij deze compacte, middenklasse SUV is het kenmerkende ontwerp van Mini behouden. Lehmann Automotive biedt meerdere Mini Countryman occasions aan. De Countryman is groter dan de Mini’s die we gewend zijn en heeft veel praktische eigenschappen. Het model heeft een stoere en aantrekkelijke uitstraling waardoor u optimaal kunt genieten van dit ruimere Mini Model. Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Meer ruimte om van te genieten

In januari 2010 lekten de eerste foto's van de productieversie uit. Het nieuwe model kreeg de naam de Mini Countryman. In alle opzichten lijkt de Mini Countryman op de originele Mini, met als uitzondering de extra portieren bij de Countryman. Dit model is een luxe 5-deurs SUV-model van de originele Mini. De Mini Countryman heeft standaard vier afzonderlijke stoelen, maar is ook als vijfzitter leverbaar met een neerklapbare achterbank. De Mini Countryman beschikt over vierwielaandrijving, is de eerste Mini die geschikt is voor vier personen en is vier meter lang. Typisch dat het ook de vierde serie is binnen de Mini familie. Met net een maatje groter, is er meer ruimte om van te genieten. Zo varieert de kofferruimte van 350 tot 440 liter. Kies je voor een MINI Countryman occasion uit een bouwjaar van na 2017, krijg je een model uit de tweede generatie. Deze is nog 20 centimeter langer dan zijn voorganger en heeft een totaal lengte van 4,31 meter.

Verschillende opties

Je hebt veel verschillende opties als jij kiest voor een Mini Countryman occasion. Op zoek naar een instapmodel? Dan is een Mini Countryman One ideaal voor jou. Juist op zoek naar een snel model? Laat je dan informeren over de Mini Countryman S occasion. Bovendien heb je zowel de keuze uit een benzine uitvoering als een dieseluitvoering. Het vermogen van de 1.6-liter benzinemotor ligt tussen de 98 pk en 218 pk. Het vermogen van de 1.6-en 2.0-liter dieselmotoren ligt tussen de 93 pk tot 143 pk.

Interesse in een Mini Countryman occasion model?

Bent u op zoek naar een Mini Countryman, of wilt u advies over de verschillende occasions van de Mini Countryman? Dan bent u bij Lehmann Automotive aan het juiste adres. Wij bieden niet alleen occasions aan, maar ook onderhoud aan verschillende Mini en BMW modellen. Voor vragen, advies of een afspraak kunt u contact met ons opnemen via 026 - 379 66 38 of via ons contactformulier. Lehmann Automotive helpt u graag!
Vergelijk open
Copyright © 2022 All Rights Reserved by Lehmann Automotive - Website gemaakt door Websentiment