Mini Countryman Occasions

Mini is al sinds 1959 succesvol, maar vandaag de dag wordt met meer variatie geproduceerd. Eén van de nieuwe modellen is de Mini Countryman. Bij deze compacte, middenklasse SUV is het kenmerkende ontwerp van Mini behouden. Lehmann Automotive biedt meerdere Mini Countryman occasions aan. De Countryman is groter dan de Mini’s die we gewend zijn en heeft veel praktische eigenschappen. Het model heeft een stoere en aantrekkelijke uitstraling waardoor u optimaal kunt genieten van dit ruimere Mini Model.

Meer ruimte om van te genieten

In januari 2010 lekten de eerste foto's van de productieversie uit. Het nieuwe model kreeg de naam de Mini Countryman. In alle opzichten lijkt de Mini Countryman op de originele Mini, met als uitzondering de extra portieren bij de Countryman. De Mini Countryman heeft standaard vier afzonderlijke stoelen, maar is ook als vijfzitter leverbaar met een neerklapbare achterbank. Het model is beschikbaar met benzine- en dieselmotor. De Mini Countryman beschikt over vierwielaandrijving, is geschikt voor vier personen en is vier meter lang. Typisch dat het ook de vierde serie is binnen de Mini familie. Met net een maatje groter, is er meer ruimte om van te genieten. 

Interesse in een Mini Countryman occasion model?

Bent u op zoek naar een Mini Countryman, of wilt u advies over de verschillende occasions van de Mini Countryman? Dan bent u bij Lehmann Automotive aan het juiste adres. Wij bieden niet alleen occasions aan, maar ook onderhoud aan verschillende Mini en BMW modellen. Voor vragen, advies of een afspraak kunt u contact met ons opnemen via 026 - 379 66 38 of via ons contactformulier. Lehmann Automotive helpt u graag!
Vergelijk open
Copyright © 2021 All Rights Reserved by Lehmann Automotive - Website gemaakt door Websentiment