Mini One occasion

In 1959 werd de Mini geïntroduceerd en dit nieuwe merk was vanaf dat moment al een succes. Het doel van de BMC was om een kleine auto te produceren die tegelijkertijd voldoende ruimte kon bieden voor vier personen. Daar zijn ze zeker in geslaagd met Mini. Ook het sportieve uiterlijk van de auto’s heeft meegeholpen aan het succes. Ook de Mini One is een tijdloze klassieker! Bent u op zoek naar een Mini One occasion? Op deze pagina vindt u het actuele aanbod van onze tweedehands Mini One’s.

Een tweedehands Mini One

Heeft u een tweedehands Mini One op het oog? Dan bent u bij Lehmann Automotive aan het goede adres. Wij zijn de specialist op gebied van de in- en verkoop van tweedehands Mini's, (groot) onderhoud en meer! Op deze pagina vindt u alle Mini One occasions die wij op dit moment aanbieden. Staat uw droom Mini One er niet tussen? Niet getreurd! Wij gaan graag voor u op zoek! Neem in dit geval dan even contact met ons op.


Geschiedenis

De Mini Cooper is vernoemd naar John Cooper, de raceautoconstructeur die het oorspronkelijke model aanpaste naar de sportieve versie die we vandaag de dag allemaal kennen. De eerste Mini Cooper gaat al aardig wat jaren mee. Vooral in de jaren zestig van de vorige eeuw werd deze erg bekend door diverse winsten in rally’s.


De geschiedenis van de Mini One

In 2001 ontwikkelde BMW in haar speciaal daarvoor gebouwde fabriek in Oxford de opvolger van de Classic Mini, de zogenaamde "new Mini". De Mini One is verkrijgbaar als dieselvariant Mini One D en met benzinemotor. De benzinevariant met zijn overtuigende 90 pk accelereert van 0 naar 100 km/h in slechts 12,9 seconden en heeft een topsnelheid van 180 km/h. De Mini One is een model Mini welke aan qua uiterlijk eigenlijk niet te onderscheiden valt van de eerder geproduceerde modellen met de speelse tuimelschakelaars en de stationsklokken bij het stuur. Dit zie je bij geen enkel ander merk, en dat maakt Mini ook precies zo populair.


Interesse in een Mini One occasion?

Bent u op zoek naar een Mini One occasion of wilt u advies over andere modellen van Mini? Dat kan! Voor vragen, advies of een afspraak kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 026 - 379 66 38 of via ons contactformulier. Lehmann Automotive helpt u graag!
Vergelijk open
Copyright © 2022 All Rights Reserved by Lehmann Automotive - Website gemaakt door Websentiment