Één van onze specialismen is het reviseren van versnellingsbakken van de Mini One en de Mini Cooper. In de praktijk is gebleken dat de versnellingsbakken van Mini's van bouwjaar 2001 t/m 2006 veel problemen geven wat betreft de lagering.

Lehmann Automotive is in 2011 opgericht door Tom Lehmann.Wat begon met sleutelen en pionieren aan een versnellingsbak van een Mini is in rap tempo uitgegroeid tot Lehmann Automotive. Vele revisies volgden. Deze revisies hebben geleid tot langdurige contacten. Zelfs klanten buiten Nederland zoeken contact met Lehmann Automotive. Hierdoor heeft Lehmann Automotive een gezonde basis kunnen vormen. De specialiteit van Lehmann Automotive is het repareren en onderhouden van Mini occasions. Lehmann Automotive is een autobedrijf dat zich voornamelijk richt op Mini.

Destijds begonnen met alleen een werkplaats wat al snel een succesformule bleek te zijn. Naast een professionele werkplaats heeft Lehmann Automotive zich de afgelopen jaren  gericht op het verkopen van Mini occasions. In onze showroom hebben we diverse Mini Occasions op voorraad.  
Lehmann Automotive heeft de afgelopen jaren een sterk team om zich heen weten te vormen. Dit team werkt met passie voor Mini’s. Op deze manier willen we de beste kwaliteit garanderen. 

Lehmann Automotive is ontstaan door vakmanschap en ondernemerschap te combineren. Door dit op de juiste manier te combineren is succes gegarandeerd. De afgelopen jaren heeft onze werkplaats flink uitgebreid. Ook is de showroom niet achtergebleven. Dagelijks worden nieuwe Mini occasions toegevoegd aan onze Mini showroom.

Wij heten u van harte welkom om ons bedrijf te komen bewonderen.
 

Contact

Lehmann Automotive is op allerlei manier beschikbaar om uw vragen te beantwoorden. Wij staan voor u klaar in ons bedrijf om uw mobiliteit met betrouwbare Mini’s te waarborgen.
Info@lehmannautomotive.nl
026-3796638

 
Contact opnemen
Wilt u een afspraak maken of een proefrit aanvragen?
Copyright © 2022 All Rights Reserved by Lehmann Automotive - Website gemaakt door Websentiment