Wanneer is het tijd voor een APK keuring?

  • 16 november 2020
Weet u wanneer uw auto een APK keuring moet krijgen? Het is van belang dat dit u op tijd regelt om boetes te voorkomen. Bij Lehmann Automotive kunt u terecht voor uw APK keuring. Wij zijn een RDW erkend bedrijf en hebben veel ervaring met het uitvoeren van APK keuringen. Maak gelijk een afspraak om uw auto te laten keuren. Wij helpen u graag.

APK keuring

Is het weer bijna zover voor de jaarlijkse APK keuring? Laat uw auto dan bij ons vakkundig keuren. Naast alle tussentijdse APK keuringen raden we het aan om tussendoor ook regelmatig uw auto te laten controleren en goed te onderhouden. Een APK keuring is namelijk een momentopname en garandeert u er niet van dat u dat jaar geen onderhoud meer zou hoeven te plegen. U kunt bij ons terecht voor zowel kleine als voor grote onderhoudsbeurten. Heeft u nog vragen over de APK keuring of onze andere diensten? Neem dan contact met ons op of laat een vraag achter in de chat. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Over Lehmann Automotive

Ook wanneer u geen APK keuring nodig heeft kunt u bij ons terecht. Wij voeren diverse onderhoudsbeurten uit. Moet uw BMW of Mini uitgelezen worden? Hiervoor bent u ook bij Lehmann aan het goede adres. Wij beschikken namelijk over de originele diagnose apparatuur van Mini en BMW. Wilt u weten waar wij u nog meer mee kunnen helpen? Voor het gehele overzicht van onze diensten kunt u op onze website kijken. Daarnaast kopen en verkopen wij ook tweedehands Mini occasions. Bekijk het actuele aanbod als u nog interesse heeft in een aantrekkelijk geprijsde occasion. Het is ook mogelijk om langs te komen in onze showroom in Doorwerth om een proefrit te maken in een van onze occasions.

Contact opnemen

Wit u weten wanneer uw auto toe is aan een APK keuring? Of heeft u een andere vraag? Ons deskundige personeel staat graag voor u klaar! Neem contact met ons op via de chatfunctie, telefonisch via 026 - 379 66 38 of mail via info@lehmannautomotive.nl. Het is ook altijd mogelijk om langs te komen in onze garage in Doorwerth.
ander nieuws


Strooizout slecht
17 januari 2022
Strooizout slecht voor uw auto? Dit kunt u doen!
Meer lezen
06 januari 2022
5 tips om autoproblemen in de winter te voorkomen
Meer lezen
13 december 2021
Wat doe je tegen beslagen ruiten in de auto?
Meer lezen
Wilt u een afspraak maken of een proefrit aanvragen?
Copyright © 2021 All Rights Reserved by Lehmann Automotive - Website gemaakt door Websentiment