De meest verkochte auto onderdelen van Mini

  • 9 december 2020
Bent u benieuwd naar welke auto onderdelen van Mini worden het meest verkocht worden? Rijdt u bijvoorbeeld zelf een mini Cooper S en bent u benieuwd welke onderdelen het vaakst aan vervanging toe zijn? Hieronder zetten we de meest verkochte auto onderdelen op een rij.
Auto onderdelen Mini

Een van de meest verkocht onderdelen van een Mini zijn de remblokken. De reden hiervoor is dat deze onderhevig zijn aan slijtage. Elke keer als u met uw Mini remt dan slijt het remblok steeds een beetje af. Een ander veel verkocht onderdeel van Mini zijn de remschijven. Deze werken samen met remblokken om de remweg te verkorten. Remschijven worden wel minder vaak verkocht, omdat ze van ijzer gemaakt zijn en ook geen remvoering bevatten. Daarnaast worden ruitenwissers voor een Mini ook vaak aangeschaft. Ruitenwissers zijn zeer belangrijk om ervoor te zorgen dat u goed kan blijven zien tijdens het rijden. Deze worden daarom ook veel gekocht. Daarnaast zijn er ook verschillende filters die eens in de zoveel tijd aangeschaft moeten worden en dus ook vaak verkocht worden. Voorbeelden hiervan zijn: oliefilters, luchtfilters, interieurfilters, brandstoffilter. Vaak worden deze met een kleine of grote beurt bij uw garage vervangen.

Onderdelen aan vervanging toe?

Zijn er onderdelen van uw Mini kapot? Bij Lehmann Automotive kunnen wij u hiermee helpen. Wij beschikken over diverse auto onderdelen voor uw Mini. Voor alle soort reparaties aan uw Mini kunt u bij ons terecht. Wij beschikken over de originele uitleesapparatuur van Mini en BMW. Problemen in uw auto kunnen zo dus makkelijk opgespoord worden. Wij helpen u graag vakkundig tegen een betaalbare prijs.

Maak een afspraak

Heeft uw Mini nieuwe onderdelen nodig of heeft u onderdelen voor een andere Mini nodig? Onze deskundigen helpen u graag bij de reparatie aan uw auto! Neem contact met ons op via de chat, telefonisch via 026 - 379 66 38 of mail via info@lehmannautomotive.nl. Daarnaast verwelkomen wij u ook graag in onze autogarage in Doorwerth.
ander nieuws


07 maart 2023
Ik heb verkeerd getankt, wat kan ik doen?
Meer lezen
06 maart 2023
Wanneer gebruikt u welke banden?
Meer lezen
20 februari 2023
Wanneer is het tijd voor een APK keuring?
Meer lezen
Wilt u een afspraak maken of een proefrit aanvragen?
Copyright © 2022 All Rights Reserved by Lehmann Automotive - Website gemaakt door Websentiment