5 Must haves voor uw MINI

  • 28 februari 2022
U heeft een MINI gekocht! Alle papieren zijn op orde en de glanzende auto staat voor de deur. Klaar om de weg op te gaan! Om het rijden zo veilig en comfortabel mogelijk te maken kunnen een aantal items niet ontbreken in uw auto. In dit artikel zetten we de vijf must haves voor uw MINI op een rijtje.

Verplicht versus handig

Een aantal must haves voor uw auto voor de veiligheid zijn wel redelijk bekend. Zo zijn een lifehammer, gevarendriehoek, verkeershesjes en een EHBO koffer tegenwoord redelijk standaard uitrusting. In een aantal landen zijn deze spullen zelfs verplicht. Maar een aantal items zijn vooral ook erg handig om in uw auto te hebben. Wij zetten de vijf must haves voor uw auto op een rij!

1. Een ontvochtiger

Een ontvochtiger is een klein kussentje dat u in de auto kunt leggen. Dit kussentje trekt het vocht in uw auto aan. Hierdoor voorkomt u beslagen ruiten

2. Een krabber met siliconen rand

Een krabber is ideaal om het ijs van uw ramen te krabben. Wanneer het sterk gevroren heeft werkt dit veel fijner dan bijvoorbeeld een oud pasje. Maar wat als uw ruiten niet bevroren zijn, maar er wel een laag condens over zit? In dit geval is een krabber te ruw voor uw ramen en komt een siliconen krabber van pas. Hiermee haalt u snel al het condens weg van de zijramen en uit de hoekjes waar de ruitenwissers niet bij kunnen.

Must haves MINI

3. Een telefoonoplader

Vroeger stonden er langs de weg praatpalen, om in geval van nood de hulpdiensten te kunnen bereiken. Tegenwoordig heeft bijna iedereen een mobiele telefoon en zo werd de praatpaal overbodig. Het is dus wel belangrijk dat uw telefoon onderweg opgeladen is. Wanneer u een kabeltje en een adapter voor de dashboardaansluiting heeft kunt u altijd onderweg uw telefoon opladen. Sommige auto’s zijn tegenwoordig zelfs uitgerust met een USB-poort, zodat u enkel nog een kabeltje mee hoeft te nemen.

4. Een fles ruitenschoonmaakmiddel

Uw voorruit maakt u natuurlijk schoon met de ruitenwisservloeistof. Het kan echter gebeuren dat de zijruiten of zijspiegels ook erg vies zijn. Vooral in de zomer kan er veel vuil en zand op de ruiten zitten. Met een laaghangende zon kan dit uw zicht erg beperken. Als u een fles in de auto hebt kunt u onderweg altijd snel uw ruiten schoonmaken!

5. Een zonnebril

Niets is vervelender dan een laaghangende zon terwijl u op de weg zit. Het belemmert uw zicht en kan voor gevaarlijke situaties zorgen. Vooral wanneer de zon onder of naast uw zonneklep uitkomt. Daarom is het handig om altijd een zonnebril in de auto hebben.

Goed uitgerust de weg op!

Met deze vijf must haves in uw auto gaat u goed uitgerust in uw nieuwe MINI de weg op! Wilt u meer informatie over het rijden of onderhoud van uw MINI? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan altijd klaar om u te helpen.
ander nieuws


07 maart 2023
Ik heb verkeerd getankt, wat kan ik doen?
Meer lezen
06 maart 2023
Wanneer gebruikt u welke banden?
Meer lezen
20 februari 2023
Wanneer is het tijd voor een APK keuring?
Meer lezen
Wilt u een afspraak maken of een proefrit aanvragen?
Copyright © 2022 All Rights Reserved by Lehmann Automotive - Website gemaakt door Websentiment